Cvetni aranžmani za zaljubljene

Dešava vam se da mesecima srećete ili na neki način zapažate vama simpatičnu osobu, ali niste smislili način kako biste joj se približili? Svašta Vam je padalo na pamet, ali ideje su vam se činile već viđenim, a vi ste poželeli da budete posebni i da ostavite jedinstven utisak. Složićete se, posebnost je u oku posmatrača, ali i nije baš uvek tako. S druge strane, često vam se nametalo pitanje: „ pa kako da priđem, kako da pitam?“…poželeli ste u nekom trenutku da to uradi neko drugi umesto Vas i da putem online porudžbine učinite taj prvi korak. Zaljubljenost se kao i mnoge stvari na ovoj Planeti od vajkada iskazivala i pokazivala na različite načine, a ima i svoju široku tradiciju. Darovanje je uvek zauzimalo posebno mesto i predstavljalo jako važan element u iskazivanju emocija. Naročito ako je kreativno i ako svojim izgledom osobu ostavlja „ bez daha“.

Cvetni aranžmani i cveće

Cvetni aranžmani i cveće samo po sebi, uvek su kod najvećeg dela naroda na Svetu predstavljali najjaču simboliku zaljubljenosti i najčešće su bivali deo darivanja, poseno kod onih zaljubljenih, a tako je ostalo i do danas. Cvetni aranžmani se razlikuju naravno od zemlje do zemlje, od običaja do običaja, od podneblja, do podneblja, a i možda ono najvažnije, od karaktera onog ko poklanja i ko prima poklon.

Cvetnim detaljima, slikari su u svojim najvećim umetničkim delima, oslikavali svoja dela ljubavi upravo cvećem. Osim toga, dovoljno je posle duge hladne zime, prošetati rascvetalim poljima i osetiti snagu cveća na buđnje emocije, topline i radosti u sopstvenom telu. A, upravo ste Vi poželeli da kao i dolazak proleća, u Vama i u duši Vama simpatične osobe i jednim cvetnim aranžmanom procveta Vaša ljubav.

Nekada je to možda i bio malo veći problem, katkad komplikovaniji, katkad skromniji i jednostavniji, ali danas je to zaista jednostavan postupak. Posebno, ukoliko je osoba do koje vam je stalo udaljena kilometrima i niste u mogućnosti sami da predate poklon.

Ranije je to bilo gotovo nemoguće. Online porudžbina je ta koja problem rešava, a istovremeno Vam daje odgovor i na ono pitanje s početka koje vas je jako mučilo, kako prići i kako reći koliko Vam je do nekoga stalo? U širokom izboru cvetnih aranžmana, raznolikih cvetnih dezena, boja i posebnih elemenata, uz dodatke raznih drugih poklona, sigurno ćete pronaći i detalj koji će toj osobi dati znak koliko vam je do nje stalo. Tako ćete radosno iščekivati reakciju s druge strane i izgraditi prvi korak ka bliskosti, a naravno svojim uspomenama ostaviti jedan neizbrisiv trag. Svakako da to nije i jedini način.

Cveće kao što rekosmo ima veoma jaku simboliku i šalje jake poruke. Tako recimo ako se odlučite za ruže, onda razmislite i o boji. Crvena simbolizuje ljubav i strast, žuta veselje i radost, dok bela čednost i nevinost. Ukoliko je pak reč o ljubavi na prvi pogled, izabraćete ružu bez trnja. Zašto fokus stavljamo na ruže, jasno vam je upravo iz ovih značenja, a ujedno predstavljaju i najčešće darivano cveće.

Zaljubljenost prosto kao da sama zrači iz njenog izgleda, stasitosti i lepote. Upravo 101 ruža iskazuje tu snagu, tu poruku. Ako ste dugo razmisljali, ako već dugo vremena nemate snage za taj korak koji u sekundi na veoma jednostavan način može promeniti vaš život i uvesti vas u svet romantike, možda je vreme da mirisima ljubavi iz nekog cvetnog aranžmana, konačno i dođete do tog cilja. Možda neka velika ljubav čeka na Vas.

 

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije