Cvećara Voždovac

Na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Jaseničke, ispod čuvenog beogradskog restorana Legat, nalazi se najmlađa, ali i najveća Provansa Dekor cvećara Vojislava Ilića. Tačna adresa lokacije je Jasenička 7.

Provansa Dekor Cvećara Voždovac


Provansa Dekor Cvećara Voždovac je otvorena 2019. godine, a prostire se na više 300 m2. Upravo ovde možete pronaći preko 50 najraznovrsnijih aranžmana, a unikatni buketi i saksijsko cveće će biti savršen poklon za svakog. Uvek sveže cveće, sa lepim laticama i prepoznatljivim mirisom se nalazi upravo ovde.

Ono što posebno izdvaja ovu cvećaru je veliki izbor raznih homedecor-a, ali i modernog nameštaja. U cvećari na Voždovcu ćete naći razne kreativne dekoracije namenjene za ulepšavanje prostora u kome živite. Ove kreacije će se savršeno uklopiti u vaš već namešten stan ili kuću, ali u Provansa Dekoru takođe možete kupiti i nameštaj koji je baš za vas. Opremite prostor u kome živite, po vašoj meri uz najsavremeniji homedekor!


Čekamo vas na ovoj, sada već dobro poznatoj lokaciji, a mi vas podsećamo da cveće svi vole. Baš zato kupuj te razne bukete i u online cvećari i budite sigurni da ste odabrali pravi poklon! Ovakav način kupovine, zahvaljujući dostave cveća može da obraduje vama bitnu osobu u bilo koje doba dana!