Korporativni pokloni – lični pečat vaše kompanije

U poslovnom svetu korporativni pokloni izraz su poštovanja, zahvalnosti i pažnje. 

Kultura poslovanja i trendovi komunikacije, prema nepisanim pravilima podrazumevaju  održavanje dobrih i pozitivnih odnosa sa poslovnim partnerima.  Važno je ostaviti utisak na poslovni svet!

Korporativni pokloni jedan su od načina da pokažete poslovnim saradnicima, klijentima i zaposlenima pažnju, kao i da originalnim gestom ukažete na to koliko vam je međusobni odnos značajan. Bez sumnje gest darivanja zauzima vrlo značajno mesto u strategiji poslovanja, čime održavamo sjajne odnose sa poslovnim partnerima, saradnicima, klijentima i zaposlenima.

U modernom poslovnom svetu na raspolaganju Vam je čitav dijapazon različitih korporativnih poklona. Važno je poznavati ljude, pa tako njihove karaktere i lična interesovanja.

Kreativni i unikatni korporativni pokloni jedinstveni su i neizostavan deo poslovne komunukacije. Dizajn i autentičnost Provansa Dekor ponude sinonim su uspešnog poslovanja velikog broja firmi, koje nam iz godine u godinu ukazuju poverenje.

Kreativni i unikatni korporativni pokloni jedinstveni su i neizostavan deo poslovne komunukacije. Dizajn i autentičnost Provansa Dekor ponude sinonim su uspešnog poslovanja velikog broja firmi, koje nam iz godine u godinu ukazuju poverenje.

I pored toga, često se nameće pitanje – kako odabrati poklon koji će da ostavi pravi utisak?

Odgovor je jednostavan: cveće.

Provansa Dekor korporativni pokloni predstavljaju pre svega elegantnu i sofisticiranu formu koncept poklona.

Dugogodišnje iskustvo u osmišljanju i osluškivanju najrazličitijih ideja, Provansa Dekor ponudu svrstava među jedinstvene na tržištu. U našoj bogatoj paleti unikatnih aranžmana, pronaći ćete idealno rešenje za bilo koju priliku. 

Po čemu smo drugačiji od drugih?

Premisa našeg poslovanja je kvalitet sa akcentom na umetnosti i jedinstvenosti!

Poverenje koje nam ukazuju kompanije i institucije koje uspešno posluju u našoj zemlji i inostranstvu, govori o sveukupnom zadovoljstvu. Utisci nikad ne izostaju, kao ni osmesi – jer u svaki ručno aranžirani poklon utisnuta je ljubav i pažnja Provansa Dekor tima.

Bilo da želite da upotpunite važan događaj, ukažete poštovanje poslovnim partnerima ili iskažete zahvalnost zaposlenima Provansa Dekor korporativni pokloni pružaju široku ponudu mogućnosti. U svakom trenutku na raspolaganju su Vam sertiifikovani aranžeri, floristi i menadžeri u odnosima s javnošću, koji sve Vaše zamisli sprovode u delo.

Prema bontonu cveće ili saksijska biljka, neizostavan su deo ukazivanja pažnje i zauzimaju značajno mesto pri osmišljavanju koncepta Provansa Dekor korporativnih poklona.

Svesni smo da je izgled poklona ključan za prvi utisak, pa u skladu sa tim posebnu pažnju posvećujemo pakovanju. Svaki detalj pakovanja pažljivo je osmišljen tako da ostavi utisak i izazove emocije.

Cveće svojom simbolikom i izgledom namenjeno je damama, dok su određene saksijske bilje namenje gospodi. Neki od primera su: 

  • Ruža – simbol zahvalnosti, naklonosti i poštovanja;
  • Ljiljan – napredak i uspeh;
  • Orhideja – zahvalnost i pažnja;
  • Aloe vera – eliksir dugovečnosti;
  • Krasula – drvo novca, privlačenje prosperiteta i finansijskog obilja.

Logotip Vaše kompanije, može se naći na satenskoj mašni, kartici sa posvetom, kao i na samoj kutiji, ili prema Vašoj zamisli i u skladu sa dogovorom.

Mogućnosti su brojne i naš kreativni tim stoji Vam na raspolaganju za sve Vaše zamisli i želje.

Osnovni modeli su Premium, Lux i De Lux pakovanja.

Sa Provansa Dekor – ostavite utisak i doživite magiju darivanja!