Korporativni pokloni – lični pečat vaše kompanije

Korporativni pokloni su, u poslovnom svetu, izraz su poštovanja, zahvalnosti i pažnje.

Kultura poslovanja i trendovi komunikacije, prema nepisanim pravilima podrazumevaju  održavanje dobrih i pozitivnih odnosa sa poslovnim partnerima.  Važno je ostaviti utisak na poslovni svet!

Šta su korporativni pokloni?

Jedan od načina da pokažete poslovnim saradnicima, klijentima i zaposlenima pažnju

Bez sumnje gest darivanja zauzima vrlo značajno mesto u strategiji poslovanja, čime održavamo sjajne odnose sa poslovnim partnerima, saradnicima, klijentima i zaposlenima.

U modernom poslovnom svetu na raspolaganju Vam je čitav dijapazon različitih korporativnih poklona. Važno je poznavati ljude, pa tako njihove karaktere i lična interesovanja.

Kreativni i unikatni korporativni pokloni jedinstveni su i neizostavan deo poslovne komunukacije. Dizajn i autentičnost Provansa Dekor ponude sinonim su uspešnog poslovanja velikog broja firmi, koje nam iz godine u godinu ukazuju poverenje.

Kako odabrati poklon koji će da ostavi pravi utisak?

Odgovor je jednostavan - cveće.

Provansa Dekor korporativni pokloni predstavljaju pre svega elegantnu i sofisticiranu formu koncept poklona.

Dugogodišnje iskustvo u osmišljanju i osluškivanju najrazličitijih ideja, Provansa Dekor ponudu svrstava među jedinstvene na tržištu. U našoj bogatoj paleti unikatnih aranžmana, pronaći ćete idealno rešenje za bilo koju priliku. 

Po čemu smo drugačiji od drugih?

Premisa našeg poslovanja je kvalitet sa akcentom na umetnosti i jedinstvenosti!

Poverenje koje nam ukazuju kompanije i institucije koje uspešno posluju u našoj zemlji i inostranstvu, govori o sveukupnom zadovoljstvu. Utisci nikad ne izostaju, kao ni osmesi – jer u svaki ručno aranžirani poklon utisnuta je ljubav i pažnja našeg tima.

Bilo da želite da upotpunite važan događaj, ukažete poštovanje poslovnim partnerima ili iskažete zahvalnost zaposlenima Provansa Dekor korporativni pokloni pružaju široku ponudu mogućnosti. U svakom trenutku na raspolaganju su Vam sertiifikovani aranžeri, floristi i event menadžeri, koji sve Vaše zamisli sprovode u delo.

Prema bontonu cveće ili saksijska biljka, neizostavan su deo ukazivanja pažnje i zauzimaju značajno mesto pri osmišljavanju koncepta Provansa Dekor korporativnih poklona.

Svesni smo da je izgled poklona ključan za prvi utisak, pa u skladu sa tim posebnu pažnju posvećujemo pakovanju. Svaki detalj pakovanja pažljivo je osmišljen tako da ostavi utisak i izazove emocije.

Izdvajamo iz ponude

Ukazali su nam poverenje:

Kako odabrati pravi poklon?

Pogledajte naš katalog ili ponudu korporativnih poklona, kontaktirajte nas i svaki od njih možemo prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Koprorativni pokloni važne napomene:

  • Poručivanje se vrši 7 dana u napred
  • Mogućnost brendiranja poklona
  • Za veće količine odobravamo posebne popuste
  • Moguće promene sadržine samog paketa po želji klijenta

Za više informacija kontaktirajte nas

Korpo classic 6 - sa 2 staklene case za kafu, cokoladom sa ztnima kafe i kristalnom posudom za secer - dostava cveća – Cvećara Provansa Dekor Beograd
Korpo claassic 4 - u dekorativnoj crnoj kutiji sa viskijem, 2 case za viski i cokoladnim pralinama - dostava cveća – Cvećara Provansa Dekor Beograd
Korpo premimum 2 - sa koznim zenskim novcanikom, rucno radjenom svilenom maramom i Alicia drazeima u beloj drvenoj kutiji - dostava cveća – Cvećara Provansa Dekor Beograd

Planirate da iznenadite svoje zaposlene ili poslovne partnere?

Kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas, a mi ćemo vam pomoći da pronađete baš ono što vam je potrebno. Sa Provansa Dekor – ostavite utisak i doživite magiju darivanja!