PROVANSA DEKOR CENTAR
PROVANSA DEKOR CENTAR

Dekoracija Izloga

Ne dobijate drugu priliku
da stvorite prvi utisak.

Dekoracija izloga – U sektoru maloprodaje izlog je taj koji stvara primarni utisak. Bilo da je reč o butiku ili prodavnici tehničke robe, pravi izlog deluje kao magnet koji privlači potencijalne kupce i odvlači ih sa ulice. U zavisnosti od sektora, proizvoda ili usluga koji će biti izloženi i preovlađujućih prostornih uslova, dekoracija izloga može se sastojati od upečatljivih cvetnih kompozicija, do zanimljivih dekorativnih elemenata.

dekoracija-izloga-4.jpg

u Provansa Dekor Centru kreativnost ne poznaje granice.

Dekoracije izloga su većinom odlučujući faktor da li će kupac ući u prodajni objekat ili ne. Vaš izlog je kreativno lice vašeg brenda. Ovde zaista oživljavaju veliki i neobični koncepti. U Provansa Dekor Centru konstantno radimo na razvoju modernog dizajna koji se izdvaja iz gomile. Kombinacije različitih materijala, poput kreacija od kartona, drveta, metala ili akrila, stvaraju upečatljive izloge. Ovako ćete najbolje očarati potrošača!

Naši sistemi za prezentaciju proizvoda oduševljavaju izvanrednim konceptom dizajna. Ovakvim pristupom određujete put kupca i tako obezbeđujete odlučujuću konkurentsku prednost