Organizacija događaja

Zakoračite U Centar Pažnje I Vidite Novi Svet Zabava, Venčanja, Rođendana I Korporativnih Proslava.

Planiranje događaja sa nama, nikada nije bilo lakše. Kombinujemo dugogodišnje iskustvo i inovativne ideje, slušamo vaše želje, konsultujemo se sa Vama.

Dugogodišnje iskustvo

Između ostalog, naš portfolio obuhvata kulturne, korporativne događaje za podizanje prepoznatljivosti i ugleda naših klijenata, promocije i kućne zabave.

Kako Organizujemo I Upravljamo Događajima

Najpre razgovaramo sa našim novim ili postojećim klijentima o potrebama, željama, očekivanjima i zahtevima . Organizacija događaja je dinamičan i višestruki proces. U svom kreativnom procesu planiramo aktivnosti kao što su dekoracija, ketering, događaji zabavnog karaktera i umetnički sadržaji, prilagođavajući se željama naših klijenta.

Organizujemo događaje skoro svuda u bilo koje vreme, za male ili velike grupe.

Organizacija Gala Dogadjaja

Ako planirate venčanje ili organizaciju nekog korporativnog dogadjaja, a želite da budete drugačiji i originalniji, prepustite nam organizaciju i vođenje dogadjaja, a mi ćemo se pobrinuti za svaki detalj.

Organizacija svadbe

U dogovoru sa mladencima, naš tim kreira detaljan plan svadbe. Ne postoji stavka kada je organizacija venčanja u pitanju, koja je nemoguća. Dakle mladenci, šta god da ste zamislili, itekako je ostvarivo.

Organizacija Krštenja

Ako želite veliki broj ljudi na proslavi krštenja svog deteta, Provansa Dekor Centar nudi širok izbor restorana sa velikim kapacitetom mesta. Ukoliko ipak želite intimnu proslavu, u krugu najužih ljudi, imamo takođe dosta opcija za ponuditi.

organizacija korporativnih događaja

BUDIMO ZAJEDNO TIM! Organizovanje korporativnih događaja i team building događaja mogu motivisati vaše zaposlene i “napuniti im baterije” za nizanje novih uspeha.

Organizacija Proslava Rođendana, Punoletstva

Provansa Dekor Centar, raspolaže svim neophodnim stavkama, da jedan rođendan, kako god da je zamišljen, učini mogućim.