Najsavremenija produkcija za sadržaj najvišeg kvaliteta -
Photo & Video Provansa Dekor Event Centra

Životi svih nas ispunjeni su trenucima. Ipak, postoje trenuci koji ostaju upamćeni zauvek u našim srcima, koji ostaju za generacije posle nas i kojima se uvek rado vraćamo.

U modernom svetu i sa tehnologijom koja nam je svima dostupna, imamo mogućnost da zabeležimo apsolutno sve što poželimo. Selfie, grupna fotografija, video – osim naše ljudske memorije srca i uspomena, popunjavamo i memoriju naših pametnih telefona. 

Šta se dešava kada ste VI glavni akteri događaja? Kad vam je potreban kreativac i profesionalac? 

Neophodan vam je neko ko će svojom kreativnošću i inovativnošću ceo događaj zabeležiti  i pretočiti  u fotografije najvišeg kvaliteta

Potrebna vam je usluga profesionalnog fotografa?  Može!

Kreativni tim Provansa Dekor Event Centra okuplja pozitivne i  kvalifikovane mlade ljude, umetnike i kreativce, sa kojima je zaista zadovoljstvo sarađivati. O zadovoljstvu saradnje, govore povratne informacije koje nam upućuju naši dragi klijenti.

Ponuda je all in one, onda kada uspemo da svaku vašu zamisao apsolutno savršeno isplaniramo, organizujemo i izvedemo.

Dugogodišnje iskustvo u dekoraciji i organizaciji, prema vašim potrebama i zahtevima, svakako, potpun postaje angažovanjem profesionalnog fotografa.

U saradnji sa našim kreativnim timom, na raspolaganju Vam je profesionalni fotograf.

Saša Krstić

Inspirisan životom i trenucima koji život čine, osećam se počastvano jer sam deo vaših   važnih dodađaja.

Dugogodišnje iskustvo u oblasti fotografije i obrade. Portfolio koji govori više od reči, odnosi se upravo na fotografisanje svih vama važnih događaja ( venčanje, krštenje, rođendani, korporativni događaji…)

Vrhunska oprema, osećaj za ,,pravi trenutak’’, kao i predusretljivost i sjajna  saradnja – odlike su i karakteristike Sašinog rada.

Usluge profesinalne fotografije i produkcije Provansa Dekor Event Centra:

Fotografisanje svih vaših važnih događaja: