PROVANSA DEKOR CENTAR 

Venčanja iz Snova

Dekoracija je izuzetno važan element, utiče na stil venčanja, atmosferu, raspoloženje i uopšte na celokupan doživljaj venčanja. Kompletan, impresivan luksuzni događaj zahteva suštinsko okruženje da bi zablistao, kao što su savršene pozadine, bujno i zapanjujuće cveće, impresivna svadbena rasveta, dekor za svadbene stolove,  luksuzni pribor za venčanje itd…

Velike cvetne kompozicije I kompletan luksuzni inventar!

Što više dekorativnih elemenata ima, to bolje – svećnjaci, sveće,  posuđe, sve ovo će se savršeno uklopiti u celokupni dekor. Stolovi i njihov raspored zavisiće od stila venčanja i njegove koncepcije.

Luksuzno venčanje privlači veliku pažnju pozvanih gostiju i javnosti, počev od pozivnica pa do presvlaka na stolicama i sve treba da odslikava stil I sofisticiranost, dok svaki element treba biti dobro osmišljen do njegovih najsitnijih detalja.

Luksuzno venčanje je rezultat velikog i upornog rada organizatora, cvećara i dekoratera.

Garantujemo kompletno planiranje venčanja od odabira datuma venčanja, izbora venčanice, objekta, prevoza, do koordinacije gostiju, luksuznih stolica za venčanja, organizaciju muzike, fotografa, snimatelja I svih ostalih detalja.

Imamo jedinstveno iskustvo u planiranju luksunih venčanja. Bez obzira na to koliko su naši događaji proslavljeni, naša prava nagrada je zadovoljstvo naših cenjenih klijenata koji uživaju u senzacionalnim venčanjima iz snova