Provansa dekor centar

PROVANSA DEKOR CENTAR 

Organizacija venčanja

Kompletna usluga organizacije svadbe, u rukama je našeg tima. Ukoliko ste na ovoj stranici, počastvovali ste nas. Od momenta davanja i dobijanja vereničkog prstena, pomislili ste “možemo ovo sami”. Rekli ste “da” svojoj drugoj polovini i čeka vas oboje najlepši dan života. Niste prvi mladenci koji su vođeni euforijom, izostavili pojedine detalje, a svadba ih podrazumeva. Sve je rešivo.

Organizacija venčanja podrazumeva protokole pripreme pre samog događaja i na dan događaja. Ne dozvoljavaju se greške i sve mora biti savršeno spremno na dan svadbe.

Provansa Dekor Centar, čini tim profesionalaca koji se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u  organizaciji i dekoraciji događaja.

U dogovoru sa mladencima, naš tim kreira detaljan plan svadbe

Ne postoji stavka kada je organizacija venčanja u pitanju, koja je nemoguća. Dakle mladenci, šta god da ste zamislili, itekako je ostvarivo. Provansa Dekor Centar, agencija je za organizaciju najlepših događaja, sa kojom stvarate najlepše uspomene.

PRINCEZE SU ČINILE BAJKE,
SVAKA BAJKA JE IMALA I PRINCA

Uz iskustvo organizatora, selektujte prioritete i zajedničkim radom, organizujmo Vaše venčanje iz snova.

Vaše venčanje izgledaće graciozno, bilo da se radi o intimnom ili luksuznom venčanju.

NEKA SE O VAŠEM STAJANJU NA
“LUDI KAMEN” PRIČA DECENIJAMA!

Prioriteti

Dragi mladenci, budući da uskoro postajete pravi bračni par, dogovorite se oko prioriteta. Isplanirajte zajedno budžet. On je bitna stavka svake organizacije. Sa našim organizatorima, prođite kroz bitne stavke.