PROVANSA DEKOR CENTAR 

Dekoracija venčanja

Dekoracija venčanja – Venčanje je dan koji želite posebno da pamtite. Želeli biste sve da rezervišete bez previše utrošenog vremena i truda, a da sve izgleda kao iz Vaše mašte. Provansa Dekor Centar je tu da Vaše snove pretvori u stvarnost. Nudimo Vam sve što je potrebno da bi venčanje izgledalo graciozno, od onih intimnih, porodičnih, do luksuznih venčanja

 Navedite sve što Vam je potrebno, što smatrate delom vaših želja i naš kreativni tim je tu da od njih kreira venčanje iz Vaše mašte. 

Raspolažemo velikom količninom ideja i materijala za više tematskih venčanja. Te usluge podrazumevaju potreban materijal za dekoraciju venčanja. Nudimo maksimalnu profesionalnost I posvećenost naših ljudi koji su deo Provansa Dekor Centra I koji će učiniti da se magija dogodi u Vaše ime.

Mladenački sto

Dekoracija mladenačkog stola sa cvetnim aražmanima i luksuznim dekorativnim detaljima. Mogućnost velikog izbora cveća i dekorativnog materijala.

Stolovi za goste

Kombinacija svežih cvetnih aranžmana, salveta, pribora za jelo, svećnjaka...Navlaka i mašni za stolice.

Dekoracija automobila

Korišćenje svežeg cveća je najtradicionalniji način ukrašavanja svadbenog automobila. Od prelepih buketa cveća do cvetnih aranžmana u obliku srca, slova...

Bidermajeri

Bidermajer treba da bude usklađen sa haljinom i karakterom mlade. Naši dekorateri su profesionalno obučeni da kreiraju željenu cvetnu kompoziciju.

Kićenje svatova

Cvetići za goste i bedževi, Korpe za cvetiće i latice, Venčići za deveruše...veliki izbor, ručno rađenih cvetnih detalja za venčanja od svežeg sveća vrhunskog kvaliteta, moguća izrada po želji.

Specijani efekti za svadbe

Obezbeđujemo specijalne efekte za svedbe, suvi led, magla, vatromet, baloni od sapunice... Naši dekorateri i organizatori su tu da Vam pomognu oko kreativnih rešenja.

Svadbeni luk

Jedan od simboličnih elemenata dekoracije za venčanja je svadbeni luk. Izaberite unikat i za tematska venčanja i za luksuzne svadbe.

Iznajmljivanje dekor elemenata za venčanje

Luksuzni inventar vrhunske proizvodnje. U razgovoru sa našim profesionalnim timom sigurno ćete pronaći idealna rešenja za dekorativne elemente za venčanja.

Popunite formu i mi ćemo Vas kontaktirati. Takođe u donjem desnom uglu imate ikonice za kontakt preko Facebook-a, Viber-a i WhatsAp-a.