Dostava Cveća Beograd

Dostava cveća BeogradNajbrža dostava cveće u gradu! 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda. Cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku  ili u vreme koje Vi poželite. Naručite u online prodavnici lako i jednostavno.

Dostava cveca Beograd Provansa - Dostavna vozila

Dostava Cveća Beograd

Dostava cveća Beograd – 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda. Cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku  ili u vreme koje Vi poželite. Naručite u online prodavnici lako i jednostavno.

Cvećara Provansa Dekor je otvorena 2019. godine, a prostire se na više od 300 m2. Upravo ovde možete pronaći preko 50 najraznovrsnijih aranžmana, a unikatni buketi i saksijsko cveće će biti savršen poklon za svakog. Uvek sveže cveće, sa lepim laticama i prepoznatljivim mirisom se nalazi upravo ovde.

Dostava cveća se vrši na celoj teritoriji Beograda. Naša online cvećara radi 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Sve što vidite na sajtu, baš sve, je dostupno i izgleda baš kao na slikama. Koristimo isključivo sveže ubrano cveće i kreiramo svaki aranžman specijalno za vas. Izaberite:

  • 101 ruža, 201, 301… čak i 1001 ruža!
  • Buketi cveća,
  • Cvetni aranžmani,
  • Luksuzni aranžmani i pokloni, i još puno više!
Dostava cveca Beograd Provansa - Izgled cvecare 2

Jednim klikom ćete završiti kompletnu narudžbinu, nakon čega samo treba da izaberete detalje dostave, i sve ostalo prepustite nama. Poslaćemo vam i sliku, dostaviti poruku, ili sve ono što zamislite i poželite. Lako i jednostavno naručite online.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

Prednost cvećare Provansa Dekor je u tome što zapošljava iskusne aranžere i dizajnere cvetnih aranžmana. Na taj način možemo da procenimo i prepoznamo šta svaki naš klijent želi i to svakog dana, od najsvežijeg cveća, sveže ubranog baš za tu priliku.

Kreacija aranžmana i buketa cveća je naš posao ali i zadovoljstvo jer volimo to što radimo.

Garancija kvaliteta

Uvek sveže i pažljivo odabrano

Velika ponuda

Cveća, aražmana, poklona sa mogućnošću dostave istog dana.

Dekor centar

Organizacija dekoracije događaja, venčanja i vašeg doma.

Raznovrsne opcije plaćanja

Platnim karticama, gotovinom, IPS QR kodom...

Dostava i do 24h sata dnevno

Sami birate vreme dostave, online ili u dogovoru sa našim operaterima.