Cvećara

POSETI CVEĆARU

Voždovac

ONLINE CVEĆARA

Cvećara

POSETI CVEĆARU

Novi Beograd

ONLINE CVEĆARA

Cvećara

POSETI CVEĆARU

Žarkovo

ONLINE CVEĆARA
POGLEDAJ REPROMATERIJAL

Repromaterijal

ONLINE CVEĆARA

Naše Cvećare

U našim cvećarama možete pronaći najraznovrsnije saksijsko cveće, ali i aranžmane i bukete za svaki događaj! 101 ruža, u buketu ili u kutiji, čak i 1001 ruža! Razni kreativni aranžmani su sačinjeni od najlepšeg cveća iz naše bašte, a jedinstvenost svakog je nešto na šta smo posebno ponosni. Upakovane u ukrasne papire, kutije ili korpice možete ih pronaći u svakom delu grada jer se Cvećara Povasna Dekor nalazi na čak 3 lokacije u Beogradu. Dostava cveća se vrši 24/7

Cvećara

Voždovac


Naša najveća cvećara u Beogradu se nalazi upravo na Voždovcu, na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Jaseničke, ispod čuvenog beogradskog restorana Legat. Veliki, lepo iskorišćen prostor sa najraznovrsnijim cvećem vas čeka. Posetite nas ovde i među brojnim kreacijama cveća odaberite pravi aranžman za svaku priliku.

Cvećara

Novi Beograd


Nalazimo se i u bloku 70 na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina. Ukoliko šetate Savskim kejom i baš tada poželite da iznenadite dragu osobu, mi smo tu! Neka se obično popodne sa voljenom osobom pretvori u dan za pamćenje!

Cvećara

Žarkovo


Odavde je sve krenulo. Razni aranžmani iz baš ove naša najstarija cvećara su bili deo posebnih događaja mnogih od vas, a mi je posebno volimo jer nas uvek podseća na naše početne korake.

Repromaterijal


Da li ste znali da sada možete kupiti i repromaterijal?
Ukrasne kutije, papiri, korpice, papiri i sve ostalo što vam je potrebno za vašu cvećaru sada možete pronaći na ovim lokacijama:

  1. Cvećara Voždovac, Jasenička 7,
  2. Cvećara Novi Beograd, Jurija Gagarina 27g,
  3. Cvećara Žarkovo, Ace Joksimovića 2b,
  4. Provansa Dekor vam je dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji.

Vidimo se!


Ukoliko nemate baš puno vremena obezbedili smo brzi način kupovine preko online cvećare. Baš tu ćete moći da pronađete željene aranžmane koji su unapred dekorisani i spremni za vas i vaše drage ljude. I ne brinite, mi ćemo, uz pomoć dostave cveća, potruditi da vaš aranžman stigne na pravo mesto u pravo vreme - ono koje vi želite. Izmamite dragim ljudima osmeh na lice, kupite im cveće. Dostava cveća Beograd je moguća 24h dnevno, 7 dana u nedelji, a naša cvećara online radi stalno i na vama je samo da izaberete šta želite, a ostalo prepustite nama.


101 Ruža

Večna Ruža

Luksuzni aranžmani

Da li ste sigurni da želite da nas napustite?

Pogledajte i ove proizvode!

Da li Vam treba pomoć? Unesite svoje podatke i naši eksperti će vas pozvati u roku od 60 minuta.