• srpski
    • engleski

Cvećara

POSETI CVEĆARU

Voždovac

ONLINE CVEĆARA

Cvećara

POSETI CVEĆARU

Novi Beograd

ONLINE CVEĆARA

Cvećara

POSETI CVEĆARU

Žarkovo

ONLINE CVEĆARA
POGLEDAJ REPROMATERIJAL

Repromaterijal

ONLINE CVEĆARA

Naše Cvećare

U našim cvećarama možete pronaći najraznovrsnije saksijsko cveće, ali i aranžmane i bukete za svaki događaj! Razni kreativni aranžmani su sačinjeni od najlepšeg cveća iz naše bašte, a jedinstvenost svakog je nešto na šta smo posebno ponosni. Upakovane u ukrasne papire, kutije ili korpice možete ih pronaći u svakom delu grada jer se Cvećara Povasna Dekor nalazi na čak 3 lokacije u Beogradu.

Cvećara

Voždovac


Naša najveća cvećara u Beogradu se nalazi upravo na Voždovcu, na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Jaseničke, ispod čuvenog beogradskog restorana Legat. Veliki, lepo iskorišćen prostor sa najraznovrsnijim cvećem vas čeka. Posetite nas ovde i među brojnim kreacijama cveća odaberite pravi aranžman za svaku priliku.

Cvećara

Novi Beograd


Nalazimo se i u bloku 70 na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina. Ukoliko šetate Savskim kejom i baš tada poželite da iznenadite dragu osobu, mi smo tu! Neka se obično popodne sa voljenom osobom pretvori u dan za pamćenje!

Cvećara

Žarkovo


Odavde je sve krenulo. Razni aranžmani iz baš ove naša najstarija cvećara su bili deo posebnih događaja mnogih od vas, a mi je posebno volimo jer nas uvek podseća na naše početne korake.

Repromaterijal


Da li ste znali da sada možete kupiti i repromaterijal?
Ukarske kutije, papiri, korpice, papiri i sve ostalo što vam je potrebno za vašu cvećaru sada možete pronaći na bilo kojoj od ovih lokacija


Ukoliko nemate baš puno vremena obezbedili smo brzi način kupovine preko online cvećare. Baš tu ćete moći da pronađete željene aranžmane koji su unapred dekorisani i spremni za vas i vaše drage ljude. I ne brinite, mi ćemo, uz pomoć dostave cveća, potruditi da vaš aranžman stigne na pravo mesto u pravo vreme - ono koje vi želite. Izmamite dragim ljudima osmeh na lice, kupite im cveće.


101 Ruža

Večna Ruža

Luksuzni aranžmani

Da li ste sigurni da želite da nas napustite?

Pogledajte i ove proizvode!

Da li Vam treba pomoć? Unesite svoje podatke i naši eksperti će vas pozvati u roku od 60 minuta.