Kontakt

+381 63 8248844

Beograd

Omladinska 15D, Dedinje

Projektovanje dvorišta i zelenih površina

Obilazak i gruba procena terena

Analiza postojećeg stanja i uslova sredine

Izrada idejnog rešenja

Pejzažna arhitektura

Od staza u dvorištu, osvetljenja, koje predstavlja posebno bitan element, jer mu je osnovna funkcija da istakne lepotu, kao I neke posebne detalje. Povrh svega dolazi zelenilo tj.travnjak, koji pored sistema navodnjavanja, treba da bude usklađen sa veličinom prostora koji je na raspolaganju za uređenje. S druge strane, upravo pejzažni arhitekti mogu da vas posavetuju u odabiru materijala koji se koristi u uređenju. A naravno, od njega ponajviše zavisi kvalitet , izgled, dugotrajnost posle rekonstrukcije. Poenta je da sve bude I estetski, ali I po tom pitanju, dobro urađeno. Pojedinci će poželeti da sve ukrase sa vrtnim fontanama, posebno dizajniranim stazama, biljkama….Zato je veoma važno da u svemu učestvujete I posavetujete se sa timovima koji su u tome stručni I iskusni. Tako ćete u vrlo kratkom vremenu u saradnji sa specijalistima pejzažne arhitekture, doći do ostvarenja vaših želja.

Uređenje dvorišta Vaše porodične kuće, tj.vaše okućnice, predstavlja jednu od bitnijih stvari, gotovo jednako bitnu kao uređenje vašeg prostora unutar kuće. Mnogi od Vas, da bi rešili ove stvari, savetuju se sa stručnjacima kojima su enterijer I eksterijer specijalnost.

Pusti video zapis

Spremni da započnete svoj pejzažni projekat?

Projektovanje dvorišta i zelenih površina - Provansa Green Centar

Od projekta do realizacije

Konsultacije započinju izlaskom na teren. Većina naših rešenja razvija se kroz dvofazni proces zajedno sa poboljšanim vizuelnim modelima i trodimenzionalnim prezentacijama, kako bi našim klijentima dali jasnu sliku o gotovom proizvodu. Faza 1 fokusira se na klijentov stil, željenu funkciju i grubi budžet, dok u fazi 2 preciziramo detalje i biramo biljke i materijale na osnovu njihovog ukusa i želja za održavanjem. Sa klijentima otvoreno razgovaramo o svim aspektima naših projekata od samog početka.
Pažnja ka detaljima se realizuje od idejne faze do završetka projekta.