Kontakt

+381 63 8248844

Beograd

Omladinska 15D, Dedinje

uređenje terasa i balkona - provansa green centar - projektovanje i uređenje zelenih površina

UREĐENJE TERASA I BALKONA

uređenje terasa i balkona - provansa green centar - projektovanje i uređenje zelenih površina

Terasa bi trebala biti Vaš omiljen deo stana gde provodite ugodno vreme sa prijateljima i porodicom. Da bi to bilo moguće, potrebno je da bude dobro dizajnirana i pretvorena u ugodan prostor.
Polazimo od toga da bi to trebao biti prostor u kojem provodite najveći deo slobodnog vremena. Terase oplemenjujemo raznovrsnim biljkama i naravno u dogovoru sa Vama dizajniramo. Najlepse cveće za vašu urbanu oazu mira na terasi.
Provansa Green Centar raspolaže kako prirodnim, tako i veštačkim materijalima otpornim na sve vremenske prilike.
Posebna iskustva imamo u sređivanju i oplemenjivanju krovnih terasa i balkona. Dobro je imati lepu terasu za sve namene. S toga je dizajniranje terase važno prepustiti iskusnom timu stručnjaka u svrhu podizanja raspoloženja i Vaseg novog načina života.

Terasa kao omiljen deo doma može predstavljati oazu u kojoj ćemo provoditi slobodno vreme okruženi biljkama, u kontaktu sa prirodom. Da bi to postigli neophodno je sagledati terasu sa više aspekata kao što su

uređenje terasa i balkona - provansa green centar - projektovanje i uređenje zelenih površina

Sobzirom na ekstremne uslove koje vladaju na ovakvim prostorima neophodno je pažljivo uskladiti uslove sredine i odabir biljaka. To su najčešće autohtone biljke, ali i alohtone koje su adaptirane na uslove sredine koji vladaju na našem podneblju. Žardinjere u koje sadimo biljke moraju sadržati izolacioni material koji će zaštititi koren od zagrevanja. Žardinjere postavljene na terasu ili krovni vrt su izložene raznim vremenskim uslovima, kao što su višednevna suša ili kišni period. Kako bi biljke bile spremne za ove uslove možemo im pomoći ugradnjom automatskog zalivnog sistema, koje će kontrolisati navodnjavanje zavisno od vremenskih uslova i potreba biljaka za vodom. U slučajevima višednevnih kiša i natapanje supstrata, veoma je važno da obezbedimo oticanje viška vode tako što će svakažardinjera imati otvore na dnu, ali i drenažni sloj sačinjen od kamenčića različite granulacije. Pored oplemenjivanja prostora biljkama, neophodno je prostor upotpuniti nameštajem i detaljima koji će upotpuniti uređenje.

Iskusan tim pejzažnih arhitekata u Provansa Green centru dizajnira urbane baste na krovovima i terasama Vašeg doma

Profesionalna usluga

Profesionalnih usluga iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture.

Uređenje svih vrsta zelenih površina

Projektovanje zelenih površina · Pejzažna arhitektura · Uređenje dvorišta · Uređenje terase

Sadnja i presađivanje biljaka

Veliki Broj Četinara, Lišćara, Žbunova, Perena, Ukrasnih Biljaka i Trava, Saksijskog cveća najboljeg kvaliteta i kućnih biljaka.

Materijal vrhunskog kvaliteta

Obezbeđujemo materijal vrhunske proizvodnje