101 RUŽA ili 1001 RUZA!!!!KO DOBIJA LUKSUZNE BUKETE?

Možete svakodnevno izgovarati 1001 reč, ali nijedna neće imati težinu kao ovaj gest. 1001 reč, nikada neće zameniti 1001 cvet.
Imali ste priliku da čujete da je neka dama dobila 101 ružu i prva pomisao je sigurno bila „kakva srećnica“. Zamislite gest koji čini 1001 ruža. Pažljivi gospodin koji svojoj voljenoj priredi ovakav prizor, zaslužuje ogroman naklon. Ništa manji naklon i misterioznom gospodinu, koji možda nije imao herca da se lično pojavi ili pak čeka pravi momenat. Možda je samo strpljiv i smatra da zaslužujete još mnogo ovakvih buketa. Ne opuštajte se, slobodno uživajte u svom poklonu. Sa zadovoljstvom razmišljajte ko je on i da li je ovde kraj. Neosporno je da će ovakav poklon zagolicati maštu svake žene i koliko god da one negiraju, itekako se kreće u misaonu potragu. Ko poklanja i na koji način, u današnje vreme nema pravila. Misteriozni udvarači, gotovo da drže rekord u ovakvim delima. Različiti su povodi, ali luksuzni buket je uvek nepogrešiv izbor.
101 ruža ili pak 1001 ruža, ostaviće ženski pol bez teksta, pa čak iako ste gadno zgrešili.

 

 

Žene, ubeđeni smo i navijamo da će vas vaši džentlmeni osvajati iznova i iznova.

Da li Vam muškarac poručuje da ste baš Vi žena sa kojom želi da ostari, da ste savršeni, da je do ušiju zaljubljen ili ste mu misterija, kao i on vama, ostaće legende koje će zapamtiti latice ovog divnog večnog cveta.
Brojčanost ruža ima svoje značenje, pa ćete ukoliko se pitate, saznati od tima Provansa Dekor Centra da najveća „izvini“ i „volim te“, utrostručuju svoje delovanje ukoliko idu uz kraljicu cveća.

Luksuzni aranžmani obradovaće sve pripadnice lepšeg pola. Siguran poklon koji je uvek dostupan u cvećari Provansa Dekor Centar, uz širok izbor propratnih detalja, možete poručiti online. Svaki buket može biti isporučen na željenu adresu. Moćno cveće koje govori sve jezike, ispravlja krive drine, spaja kontinente, miri posvađane, zbližava zaljubljene.
Ostavite jak utisak, ruža je večni cvet i ostavlja jasnu poruku.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije