Zašto svi osuđuju intimna venčanja?

Srpska tradicija, podrazumeva prava srpska slavlja. Od svadbarske kolone vozila, vožnje do drugog grada, pucanja iz pištolja ili puške, pa sve do kupovine mlade.

Nažalost, situacija sa kovidom, dovela nas je do toga, da posećujemo i slavimo prelepe događaje, u najužem krugu ljudi. Sa jedne strane, trebali bi biti zahvalni, jer skoro dve pune godine, nismo mogli da pomislimo na tako nešto.
Mala intimna venčanja, postaju željena venčanja, pa će tako procenat od 30 odsto statističkih podataka, reći da ovakvi događaji predstavljaju skromnije svadbe.

Nekada su mladenci bili osuđivani ukoliko se odluče na ovakav korak. Ali, dragi ljudi, nemojte imati predrasude. Ljudi koji započinju novi život u poslednje dve godine, pod velikim su stresom.
Intimno venčanje zaista daje posebnu notu celokupnom događaju. Kada se mladenci obraćaju stručnjacima, odnosno firmama za organizaciju događaja, desi se da imaju veće zahteve, u odnosu na mladence koji prave velike svadbe, sa mnogo zvanica.

Prelepe dekoracije koje ulepšavaju intimna venčanja, u nekim slučajevima mogu biti mnogo skuplje i lepše od klasičnih dekoracija svadbe. Mladenci su na ovakvim venčanjima dosta odmorniji, posvećeniji
gostima i ovakvi događaji se mnogo više pamte i prepričavaju, rekli su nam čelnici tima Provansa Dekor Centra.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije