Previsoke temperature na venčanjima!

Uprkos visokim temperaturama, ovog leta venčanice ostaju prave glamurozne haljine, koje svaka devojka koja se udala ili je očekuje taj dan, ponosno bira i nosi.
Hrabro koračanje u teškim, ali svakako prelepim materijalima, daleko je od bajkovitog. Za lepotu se treba istrpeti svašta, rečenica je koja je usmerena ka ženskom polu. I svaka će mlada zablistati na svom venčanju, ne bi li ostala svom mladoženji, zauvek u glavi, kao najlepša žena ikada.

Shodno tome, podržaćemo svaku mladu damu koja započinje novi život i sa svojim izabranikom proslavlja dan svog venčanja na otvorenom. Pakleni dani koji su iza nas i pred nama, daju realnu sliku,koje su to dobre, a koje lose strane venčanja na otvorenom. Da je to dobar izbor i sve ćešća okolnost, reklo bi se po velikom broju venčanja iz snova, zakazanih na otvorenom, ni manje ni više, nego pored bazena.
Prelep ambijent učiniće mladenačke fotografije holivudskim, prvi ples senzacionalnim, a proslava pod vedrim nebom, doneće filmsku sliku, tog dana i nakon njega.

Napravićete prelepe uspomene

Letnja venčanja su broj jedan u svetu, ali i kod nas. Ukoliko se odlučujete na ovaj korak, posavetujte se sa organizatorima venčanja, šta je sve neophodno kako bi gosti “preživeli” visoke temperature.
U rukama organizatora, dosta je kontakata i dosta predloga. Provansa Dekor Centar savetuje da obavezno dogovorite jedan kutak u zatvorenom prostoru, gde bi se gosti mogli skloniti, ukoliko ne preferiraju ovakve proslave. Sigurni smo da većina gostiju obožava bazene, tako da ih obavestite na vreme da u večernjim časovima jeste dozvoljeno kupanje. Kupaći kostimi su pun pogodak i pretvorićete svoju svadbu u pravu mladalačku žurku.

Osvežavajuća pića u što većim količinama, dosta leda, širok izbor koktela, staviće akcenat i na dekorativni izgled, a gosti će se osetiti kao u tropskim krajevima. Lagana hrana neka bude odlika Vašeg organizovanog keteringa, jer jaka hrana ne trpi previsoke temperature, osim ako se zaista niste potrudili i organizovali opremu koje će pomoći u ovakvim situacijama.
Smislite tematiku svog dana. Provansa Dekor Centar savetuje da to bude neka morska tema.

Gosti na ovakvim događajima, pod visokim temperaturama, ne trebaju imati pretešku odeću.
Dekoracija ovakvog prostora, sama po sebi je glamurozna, zbog efekta vode i bazena. Ali svakako organizacija događaja, u ovakvim slučajevima, podrazumeva što više letnjih i morskih detalja.
Organizujte događaj po svom ukusu, ali se svakako dobro raspitajte šta sve donosi venčanje na otvorenom.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije