Danas nam je divan dan …

Pesma stara čitav jedan vek, otpevana nebrojano puta i prevedena na sve svetske jezike. Tekst svakoj osobi dobro poznat, a jedan događaj ne prolazi bez nje.
Euforija koju ona donosi, doneće radost na svakom licu, a najmlađe će naučiti prvim rečima i pravim radostima, koje donosi tuđi, a pogotovo sopstveni rođendan.
Najposebniji deo svakog rođendana, svakako je torta. Dečiji rođendani uz tortu svakako podrazumevaju i svećice, a one se naravno nikada ne gase pre ove prelepe pesme, čije trajanje reklo bi se, nikada neće proći.

Mame i tate, u današnje vreme, dosta pažnje posvećuju organizaciji kreativnih dečijih rođendana, a ne štede ni kada je novac u pitanju. Prelepe dekoracije sastavni su deo rođendana, pri čemu roditelji angažuju firme, odnosno agencije koje se bave organizacijom rođendanskih zabava i događaja.

Mi smo agencija za organizaciju događaja

Provansa Dekor Centar svedok je nebrojano napravljenih prvih koraka i njen tim ponosno stoji iza svih dekoracija koje su ulepšale rođendane, pogotovo mališana.
Različiti su upiti i zahtevi, od jednostavnih idejnih dekoracija do raznih kreativnih radionica, animatora, dečijih šminkera.

 

Provansa Dekor Centar oganizuje i tematske maskembale. Kostime, iznenađenja i poklone, preko ove agencije možete organizovati, ukoliko nemate dovoljno vremena da to učinite sami.
Cvetni aranžmani i baloni najtraženiji su i najveći deo svake zatražene dekoracije. Neka kompletna dekoracija i organizacija događaja bude u rukama stručnjaka, a Vi uživajte u svakom novom koraku i svakom novom broju koji donosi svaka nova godina Vašeg deteta.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije