Glamurozna venčanja

Danas, kada je uticaj medija izuzetno snažan, često ćete saznati i više od onoga što želite. Upravo mediji danas u mnogome kreiraju naše želje i potrebe. Baš preko njih slušaćete o slavnim ličnostima, raskošu u kojem žive i glamuroznim navikama, a neretko i o utrkivanju među poznatima upravo u glamuru. Od luksuznih kuća i stanova  koje poseduju, glamuroznih nastupa, koncerata, skupocenih putovanja, do onog što nas u ovom slučaju najviše zanima, glamuroznih venčanja. Kako njih, tako i njihove dece.

Postalo je popularno slušati i prepričavati priče o bogatim fudbalerima, pevačima i ostalim popularnim ličnostima, koji venčanja organizuju u luksuznim hotelima, na luksuznim jahtama, po najatraktivnijim lokacijama Evrope i Sveta, od Barcelone, romantičnih mediteranskih ostrva, do onih na drugom kraju sveta, kao što su Sejšeli, Tahiti i slično…Mediji su danas preplavljeni informacijama o privatnim venčanjima slavnih, gde se doslovce prati svaki deo njihove privatnosti. Svakako da je do pojedinca, kako i na koji način gleda na glamur i kako ga doživljava. Čak i da li uopšte i obraća pažnju na hrpu informacija koje će do njega doći  reklamama ili na neki drugi način. No, takođe, retko će ko ostati bez komentara na većinu informacija. Priča o luksuzu i glamuru, ostaće uvek tema među masama, kojima taj luksuz možda nikada neće biti na dohvat ruke, ali i realnost velikog broja ljudi koji će glamur staviti u prvi plan uvek ispred svega.

Finansijska moć svakako u organizaciji luksuznih venčanja, predstavlja najvažniji element, ali ne i presudan. Neretko luksuzna venčanja ne izgledaju luksuzno, shodno tome koliko je novca u njih uloženo. Pitate se zašto? Luksuz i kreativnost, dve stvari koje bi trebale obavezno da idu jedna uz drugu. Ukoliko je sve uređeno bez kreativnosti, onda sav luksuz često izgleda isprazno i ne ostavlja taj efekat koji bi trebalo. Tako i suprotno od toga, mnoge skromnije opcije, uz dobru kreativnost mogu dobiti glamurozan izgled.

Do vas su dopirale slike raznoraznih glamuroznih venčanja, ali po vama, sve je bilo prepuno kiča i nepotrebnog šarenila, blještavila. U bogatim zemljama sveta, luksuz je na svom vrhuncu. Parovi unajmljuju najbolje fotografe, najpoznatije svetske kreatore, koji im dizajniraju venčanice po posebnom dizajnu, iznajmljuju se luksuzna vozila, jahte za mladence, do onih najpoznatiji hotelskih lanaca. Na venčanjima im čak pevaju i veoma poznati izvođači. Unajmljuju se najpoznatiji kuvari i poslastičari, spremaju se najdelikantnija jela i dizajniraju što glamuroznije torte. Od gostiju se očekuje da svojim glamurom, takođe još više doprinose ukupnoj slici, a neretko na venčanja se pozivaju što uticajnije i poznatije osobe, koje svojom pojavom, venčanje prave još privlačnijim, posebno medijima…zamislite samo šta sve može još da stane u taj vrhunski luksuz. Zamiste tek nakit, prstenje, dekoraciju prostora za doček gostiju. Sama pomisao na organizaciju i vreme potrebno da sve izgleda savršeno, stvara pometnju u glavi.

Organizacija glamuroznih venčanja nije svojstvena samo bogatim zemlja, a to znači da i kod nas, jednako često zauzimaju svoje mesto u naslovima naših medija,  a možda još više izazivaju pažnju, nego u bogatim zemljama. Kod nas je jednako moguće organizovati luksuzno venčanje, po istom modelu kao i tamo. Postoje celi timovi, od fotografa, kreatora, dizajnera prostora, dizajnera kompletnog događaja, a i mediji, koji će vrlo rado zaviriti u unutrasnjost nekog glamuroznog venčanja i ponuditi vam fotografije koje će vas ostaviti bez daha. Naravno, vi ostajete vlasnik vašeg venčanja iz mašte, ali bez obzira da li ste poznata ličnost ili ne, jednako možete pronaći način da vaše venčanje bude deo glamura i da vaše goste veoma dugo vremena podseća na jednu nezaboravnu noć prepunu blještavila i krativnog sjaja. Pre svega i ono najvažnije, vas same! Zavirite u svet luskuznih i glamuroznih venčanja!

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije