SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o kojoj se ne možete raspitati i saznati željene informacije.
No, u slučaju ovog teksta, pišemo o osobi koja je uveličala event svojim prisustvom u Provansa Dekor Centru, u uređenom galerijskom delu, gde će se svakog četvrtka održavati tematski organizovan događaj.
Čovek koji je postao omiljen na Jutjubu. Uz njega deca ne uče na klasične načine, a svaka knjiga se zavoli. On definitivno inspiriše, a njegova parola je “čitajte sat vremena dnevno, to je u proseku jedna knjiga nedeljno, a zapravo 50 knjiga godišnje”.
Profesor Nenad Gugl, jedan je od osnivača portala “www.predavanja.com”, koji možete posetiti i besplatno pogledati video zapise koji se odnose na školsko štivo. Takođe njegove radove možete pratiti i na ličnom sajtu www.nenadgugl.com. Sajt koji će vas motivisati, jer na kvalitetan način saopštava i izlaže svoje ideje i misli o zdravlju, koje su podkrepljene naukom.

Prezime Gugl, nosio je jedan od predaka, ovog istaknutog profesora srpskog jezika i tada to nije bilo neobično, jer Google nije postojao. Istaknuti profesor, autor je knjige “Umro sam u petak”.
Gosti događaja motivacionog karaktera, prenose utiske da su počastvovani pozivom. Slušajući na temu “Ljubav”, koju svi pomalo zapostavljamo na one prave, tradicionalne načine, u svojim izjavama nastavljaju da su sa “knedlom u grlu”, doživeli neke izgovorene rečenice.
Organizacija događaja godinama je Provansa Dekor Centru, jedna od osnovnih delatnosti, pored toga što je od samog starta ovaj Centar bio prevashodno cvećara. Pored organizacije različitih vrsta događaja,
dekoracija događaja, je u samom vrhu naše nadležnosti.

 

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije