Dekoracija Automobila

Nekada staromodna tradicija, automobil za venčanje, danas ima moderan i trendovski izgled. Od balona u boji, do venaca kreiranih zelenilom I cvećem.

Tradicija da mlada i mladoženja napuštaju prijem u automobilu sa natpisom „Upravo venčani“ i limenkama koje su vezane za branik odavno nije popularna. Mladenci se duže zadržavaju na prijemima. Uobičajeno je da mnogi gosti odu pre mlade i mladoženje.

Klasični automobili su popularan izbor za automobile za venčanje. Neki parovi umesto toga odlučuju da iznajme limuzinu. Ako je vozilo iznajmljeno, obavezno proverite sva pravila o ukrašavanju automobila.

 

Pre nego se odlučite za dekoraciju, proverite koji automobil ćete koristiti i zatražite potrebnu dozvolu da ga ukrasite. Ako pozajmljujete ili iznajmljujete automobil, proverite koji ukrasi su dozvoljeni, jer brojne kompanije naplaćuju veliku naknadu za cišćenje I uklanjanje ukrasa..

U sadržaju naših usluga nalazi se organizacija dogadjaja, pa samim tim pružamo I uslugu organizacije venčanja koja vam može omogućiti iznajmljivanje automobila.