Kontakt

+381 63 8248844

Beograd

Omladinska 15D, Dedinje

Uređenje dvorišta po vašoj meri

Uređenje dvorišta Vaše porodične kuće, tj.vaše okućnice, predstavlja jednu od bitnijih stvari, gotovo jednako bitnu kao uređenje vašeg prostora unutar kuće. Mnogi od Vas, da bi rešili ove stvari, savetuju se sa stručnjacima kojima su enterijer I eksterijer specijalnost.
Mnogi su čuli za pojam pejzažni arhitekta..upravo je on taj koji može uraditi plan I na osnovu njega izneti svoje mišljenje. Naravno, svaki prostor, kao I njegova veličina, zahteva poseban plan I upravo oni će vam svojim stručnim savetima, uraditi plan po kojem bi Vaše dvorište postalo, dvorište Vaše mašte.
Kao specijalisti za tu oblast, obratiće pažnju na sve detalje I uskladiti ih sa vašim zahtevima I željama.

Od staza u dvorištu, osvetljenja, koje predstavlja posebno bitan element, jer mu je osnovna funkcija da istakne lepotu, kao I neke posebne detalje. Povrh svega dolazi zelenilo tj.travnjak, koji pored sistema navodnjavanja, treba da bude usklađen sa veličinom prostora koji je na raspolaganju za uređenje. S druge strane, upravo pejzažni arhitekti mogu da vas posavetuju u odabiru materijala koji se koristi u uređenju. A naravno, od njega ponajviše zavisi kvalitet , izgled, dugotrajnost posle rekonstrukcije. Poenta je da sve bude I estetski, ali I po tom pitanju, dobro urađeno. Pojedinci će poželeti da sve ukrase sa vrtnim fontanama, posebno dizajniranim stazama, biljkama….Zato je veoma važno da u svemu učestvujete I posavetujete se sa timovima koji su u tome stručni I iskusni. Tako ćete u vrlo kratkom vremenu u saradnji sa specijalistima pejzažne arhitekture, doći do ostvarenja vaših želja.

Naravno, posle uređenja, potrebno je I sve održavati, što je možda I na kraju najvažniji element, a tu je jednako bitno izabrati preparate I metode koje će očuvati zeleni I svež izgled vašeg dvorišta.
Vaše dvorište će tako postati, dvorište Vaše mašte u kojem ćete provoditi najveći deo vašeg vremena, a možda vremenom uvek nešto novo dodavati, preuređivati I prilagođavati nekoj nekim novim željama I okolnostima.