Kontakt

+381 63 8248844

Beograd

Omladinska 15D, Dedinje

KAKVO DVORIŠTE! DA LI JE OVO DELO BAŠTOVANA IZ FILMA?!

Priznaćete da je muškom, a pogotovo ženskom polu na pomen
baštovanstva, iznad glave stvoren oblačić, a u njemu klasičan
prizor iz svetskih filmova. Zgodni mladi baštovan, bez majice,
koji svoj posao završi u roku od dva minuta. Većina bi u ovom
momentu prokomentarisala kako život nije film, a svi bismo za
holivudsko uređeno dvorište uskočili u isti.

Da bi jedno dvorište bilo uređeno, mnogo osoba treba da završi fakultet, dobije momenat inspiracije, sasluša klijenta, pomalo
mu “pročita misli” i napravi raj. Savremeno uređenje dvorišta ili bašte, treba biti funkcionalno. Shodno tome, kako biste uživali u raju za koji ste izdvojili manju ili veću svotu novca, ne zaboravite da razmišljate o funkcionalnosti.
Povežite i izaberite ukus i sklad, a projektovanje dvorišta i izvođenje radova prepustite profesionalcima. Vi ste ti koji u uređenom dvorištu nastavljaju svoj miran porodični život.
Baš iz tog razloga, renomirani beogradski tim, koji stvara sve što poželite. Profesionalci koje nazivamo pejzažne arhitekte, imaće lakši ili teži zadatak, ali projektovanje dvorišta biće kao sa naslovnice.

Provansa Dekor Centar od nedavno može ponosno predstaviti svoje novo “čedo” – Green Centar. Postoje različiti stilovi, a zajedno sa našim profesionalcima, kojima poverite ovaj posao, ispratite estetske komponente. Uspešno projektovanje zelenih površina, kao i projektovanje
dvorišta obezbedjuje trajno rešenje za uređeno dvorište. Održivo baštovanstvo, s’obzirom na klimatske promene koje su promenile dosta toga, nije amaterski posao. Mnogi će se diviti Vašem dvorištu, ali tu nije kraj. Da bi Vaš raj svakoga, svakodnevno, ostavljao bez daha i da uz jutarnju kafu ne biste primetili osušen deo travnjaka, nikada niklu biljku ili pak osušenu biljku, Provansa Dekor Centar, savetuje koje to sadnice uspevaju na našim prostorima i koji su to ispitani sadni materijali neophodni za uređenje dvorišta i uređenje zelenih površina.

Posetite nas na nasim lokacijama i uputite se u spektar naših
usluga – kratko je dodao Slaviša Šarenac, direktor event firme, Provansa Dekor.