Travnjak predstavlja osnovu uređenja, jer predstavlja najveću zelenu površinu. Njegova lepota se ogleda u urednosti održavanja, boji, ali i površini koju zauzima na zelenoj površini. Postoje dva načina zasnivanja travnjaka a to su setva određenom smešom trava i postavljanje travnog busena.

Travni busen je odnegovan travnjak koji se seče i transplatuje na želejnu površinu. Pre postavljanje tepih trave neophodno je pripremiti površinu na kojoj će se postavljati.

Priprema se zasniva na:

Nakon pripreme zemljišta može se pristupiti postavljanje tepih trave, tako da se rolne postavljaju jedna do druge. Kada se završi sa postavljanjem travnog busena sledi valjanje valjkom kako bi busen došao u kontakt sa podlogom. Prihrana travnjaka i obilno zalivanje se vrše nakon valjanja. Posebnu pažnju neophodno je posvetiti zalivanju travnjaka prvih deset dana nakon postavljanja. Tepih trava je spremna za korišćenje.

Nega ove trave se odnosi na redovno:

Naš tim iskusnih stručnjaka, konstantno tokom čitave kalendarske godine vrši redovno odražavanje zelenih površina. Održavanje izvodimo prema godišnjem ugovoru (planu održavanja), koji zajedno sa klijentima definišemo a vršimo i pojedinačne dolaske i kontrole na vaš poziv.

Želite više informacija o našoj ponudi, pišite nam ili nas pozovite, odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku

+381 63 8248844