Provansa “Priča” Bajke! Imajte Velika Očekivanja!

PRINCEZE SU ČINILE BAJKE. SVAKA BAJKA JE IMALA I PRINCA.

Ovakav dan nema reprizu. Uz iskustvo organizatora, selektujte prioritete i zajedničkim radom, napravite željeno venčanje iz snova.
Koliko je vremena potrebno za pripremu venčanja, šta je od detalja potrebno obuhvatiti, a šta nikako ne izostaviti, prepustite profesionalcima. Ovo je Vaš dan, neka se o njemu priča! Od momenta davanja i dobijanja vereničkog prstena, sigurno ste pomisili „možemo ovo sami“. Niste prvi mladenci koji su vođeni euforijom, izostavili bitne detalje. Postoje protokoli koji u rukama profesionalaca jesu lako izvodljivo.

PROVANSA DEKOR CENTAR, ponosno predstavlja svoj tim, koji se bavi uspešnom organizacijom događaja. Svaki događaj je osmišljen na specifičan i kreativan način. A svako venčanje je nova bajka. Vaše venčanje iz snova će izgledati graciozno, bilo da se radi o intimnom ili luksuznom slavlju. Neophodno je saslušati Vaše želje, a onda naš tim, koji čine iskustveni organizatori venčanja i dekorateri, pomoću Vaše mašte, stvaraju dan koji će se pamtiti zauvek, rekao je za portal, Slaviša Šarenac, direktor firme Provansa Dekor Centar.

Ovaj posao nije lak, ali za nas je najlepši izazov. Stvaramo bajku u kojoj ne smemo da razočaramo na prvom mestu Vas, a svakako jedni druge. Naše veštine, znanja i trikove, Vi nadograđujete.

Kontaktirajte nas i neka prvi susret bude neobavezna „čašica razgovora“.
PROVANSA DEKOR CENTAR želi da oslobodi vaše vreme, preuzme stvar u svoje ruke, a svojim idejama stvori magiju vaše ljubavi. Neka se o Vašem stajanju na ludi kamen priča decenijama.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije