Proleće, najčešće birano doba godine za venčanja

Sanjali ste sebe u venčanici dok trčite zelenim poljima obasutim prolećnim cvećem. Razdragani osmehom, na toplom povetarcu, obasjani toplim suncem i okruženi voljenom osobama i prijateljima. U proleću je naravno jako mnogo simbolike. Na prvi pogled svi će pomisliti na buđenje prirode, dolazak toplijih dana, ljudi počinju mnogo više da se druže na otvorenom. Više vremena se provodi u prirodi i krajolik postaje živ i veseo, prepun svežeg cveća,  prelepih  i nežnih nijansi prolećnih boja.

Ulice gradova postaju prepune šetača, baš kao i rečna priobalja, kejevi i izletišta. Jednom rečju, sve se probudilo iz zimskog sna.  Idealan trenutak za buđenje i za početak realizacije mnogih Vaših snova, a za pojedince, Početak planiranja i realizacija sopstvenog venčanja. Posebna draž u proleću je temperatura, idealna za druženje na otvorenom i idealan trenutak za prelazak iz hladnog u toplo doba, koje posle duge zime samo po sebi mami za izlaskom i vremenom provedenim u prirodi. Sve to, pogodno je i  za organizaciju samog venčanja.

Daje izuzetne ideje za dekoraciju venčanja i mogućnost da ono bude organizovano upravo na otvorenom i da bude ispunjeno idealnim dekoracijama u skladu sa tim. Naravno, to ne znači da će se svi odlučiti za venčanje u proleće, ali svakako, sve navedeno pomalo daje odgovor na pitanje s početka i otkriva nam zašto je ono najidealnije godišnje doba za organizaciju venčanja i ujedno najčešći izbor budućih mladenaca.

Simbolika je u rađanju svega, pokretanju pozitivne energije, osećaju topline i nežnosti, vrlo su jaka poruka koju nam priroda kroz proleće šalje i koja je u srcima mladenaca utkana u očekivanja od budućeg zajedničkog života. Sva ta raznolika i raznobojna razigranost mladog godišnjeg doba, u Vama će pokrenuti hiljade ideja, planova, vaša mašta postaće bujnija i želja da vaše venčanje bude jednako radosno i na neki način prolećno dekorisano. Izbor venčanice, bideramajera, svežeg cveća,  kao posebne dekoracije i svega što uz to ide, do toga da li ćete venčanje održati na otvorenom..

Organizacija venčanja

Već znamo da je organizacija venčanja itekako zahtevan proces, da se planira kod nekih čak godinu dana i da za sve postoje posebni dekorateri koji se bave tim. I tako, počnite da odbrojavate dane do svog prolećnog venčanja? U nekoliko stavki vas podsećamo zašto je venčanje najlepše, najidealnije u proleće, a ukoliko još uvek birate datum, evo razloga da to bude možda baš tada.

Ako birate venčanicu, onda je odabir venčanice lakši?  Možete odabrati otvoreniju varijantu, koja naglašava dekolte, ramena ili leđa, prolećne temperature će vam to svakako omogućiti.

Ako birate organizaciju i dvoumite se da li da bude na  otvorenom ili ne? Idealni vremenski uslovi kada nije ni previše vruće, a ni previše hladno kao zimi, svakako će vam tu odluku učiniti lakšom. Proleće pruža mogućnost da se svadba organizuje i dekoriše na razne načine, najlepšm svežim cvećem najveselijih nijansi boja. Bidermajeri  fenomenalno izgledaju  u kombinaciji prolećnih boja.Uz malo mašte venčanje će izgledati kao prelepi san s početka naše priče i nezaboravna uspomena za citav život i svako buđenje proleća, podsećaće vas na vaš dan večanja. Možda se i Vi odlučite da Iskoristite baš taj period godine za Vaš dan odluke o bračnoj zajednici.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije