Kreativni dečiji rođendani

Setili ste ili se pak često setite svog detinjstva?

Dečije mašte koja je rasla uporedo sa Vama i pratila vas kroz vaše odrastanje. Budile su se u vama uspomene na prve rođendane, prve poklone, koje možda i sada držite i čuvate na nekom posebnom mestu u stanu ili ih pak čuvate duboko urezane u vašem biću. One prve poklone od roditelja, bake i deke, prijatelja….

Setili ste se rođendana kada se možda želje vaše mašte i maštarija o poklonima, nije poklapala sa onim što ste dobijali ili ste jednostavno od roditelja previše tražili, a oni vam to nisu bili u mogućnosti omogućiti. Naravno, vremena su se promenila.

U vreme vašeg odrastanja, kao između ostalog i većine nas, pokloni, pa i sama organizacija rođendana bili su drugačiji. Setili ste se da ste se radovali običnim slatkišima, malim igračkama i torti, koja se spremala u porodičnom okruženju i s nestrpljenjem se iščekivao dan rođendana. Da bi se ta slast podelila sa voljenim osobama. Setili ste se kako ste u supermarketu kupovali bombone i keks, kako bi već sledećeg dana u školi počastili svoje drugare  iz odeljenja i nastavnike. Sve je to bila savršena radost za vas i mala glavobolja, više od osećaja pripadnosti i odrastanja.

Međutim, kao i sve u životu, vreme sve menja, odrastanje samo po sebi znači i veliku promenu i uloge u životu se menjaju. Vremenom, Vi ste postali roditelj i sada ste vi ti koji spremate torte, osmišljavate organizaciju i dekoraciju rođendana i spremate dan velike radosti i  trenutka za biće koje vam je najmilije na Svetu.

Za vaše dete

Kao što rekosmo, vremena su se promenila i menjaju sve, navike, generacije drugačije gledaju na ovakve prilike, iako se mnogo toga od običaja i zadržalo, kao recimo rođendanska torta, koja se podrazumeva za dan kakav je rođendan i ljubav prema kolačima, no, samom pojavom interneta, dostupnost raznim drugim idejama i informacijama, razmene iskustava, a i sama organizacija je brža i pružaju se daleko veće mogućnosti i rešenja, a samim tim i kreativnost dobija na značaju. To vam sve ujedno daje i mogućnost da ukoliko ste prezauzeti obavezama, jednostavno taj posao poverite firmama koje se bave organizacijom rođendanskih zabava i događaja.

Organizacija događaja 

Uzrast deteta, svakako da ima uticaja na samu organizaciju događaja i na to za koju varijantu ćete se odlučiti. Ukoliko je vaše dete još u predškolskom uzrastu, svakako da će vid zabave biti drugačiji, od onog u školskom uzrastu. Naravno, polazićete pre svega od toga da ste vi ti koji najbolje poznajete svoje dete i da osluškujete koje bi to iznenađenje njemu pričinjavalo najveću radost. Međutim, Vama su dosadili klasični rođendani i hteli bi da nekoj novoj ideji date svoj pečat. U svetu dečije mašte može se pronaći mnogo toga. Od toga da se igraju u prostoriji sa hiljade šarenih balona, do toga da šetaju „ zemljom čokolade i kolača“..ili od toga da na zelenim livadama trče poljima među hiljade balona i slatkiša, do toga da su u sobi sa drugarima i da pevaju i prave malu veselu žurkicu uz raznobojne i veselo dekorisane torte ili mali maskembal. Svakako da je deci u vreme rođendana najvažnije da se zabave sa svojim drugarima.

Kreativne radionice, žurke

Danas su Vam na raspolaganju kreativne radionice, pa su tu još i šator žurke, gde se upravo uz kampovanje u prirodi proslavlja rođendan, gde je pre svega prednost  radi same igre u prirodi, posebno u toplijem periodu godine. Tu su još i pidžama žurke, gde se uz gledanje filmova, igranje raznih društvenih igara, deca druže, pa mogu recimo zajedno da crtaju, boje, praktično da sve ima i edukativno zabavni karakter.

Organizuju se i tematski maskembali, mališani dolaze sami u svojim kostimima i još jako mnogo kreativnih i posebnih rešenja. Važno je samo omogućiti deci da se razigraju, a „zdravo igranje“ danas pričinjava osnovni preduslov adekvatnog razvoja deteta. Vama će svakako predstavljati veliko zadovoljstvo njihov osmeh na licu i radost dan posle kada sve budu prepričavali i kada jednog dana kao i vi, ostave neku uspomenu i prenesu je svojoj deci.

Najnoviji članci

Intimna večanja

Glamourozna dekoracija, maestralni cvetni aranžmani, udaljenost od gradske vreve, pažljivo smišljeni detalji..Danas se to sve

SRPSKI GOOGLE?

Kada pročitate naslov, pomislite na Google za koji zna ceo svet. Na postoji činjenica o

Kategorije