Slavite jubilej? Promovišete kampanju? Motivišete svoje zaposlene?

Ukoliko je ovo bila stresna godina za vas, na pravom ste mestu. Nije jednostavno organizovati korporativnu proslavu, jer takvi događaji podrazumevaju veliki broj ljudi. Kompanije koje se odluče na ovaj korak, vode se time da su ovakvi događaji jako važni za učvršćivanje međusobnih odnosa i saradnji, ali i za jednu vrstu nagrade svojim vrednim zaposlenima. To je ono jedno veče, koje zaposleni iščekuju cele godine. Organizovanje korporativnih događaja i team building događaja mogu motivisati vaše zaposlene i “napuniti im baterije” za nizanje novih uspeha.
Takodje, na ovakvim večerima, neće se praviti tolika razlika izmedju nadređenih i podređenih, jer svi toliko čekaju jednu noć oduška. Nekim osobama ovo će biti prilika da u prijatnoj i slobodnijoj atmosferi iznesu svoje ideje ili pak upoznaju nedostižne vodeće osobe. Sa našim timom, smislićete strategije za unikatno dekorisan događaj, odabir prostora gde će se održati korporativna proslava, kao i niz detalja koji su neophodni da oduzmete dah svakom gostu koji se pojavi. Neka dosta sitnica izdignu Vašu kompaniju za lestvicu više.
Oduvek su ih činili ljudi i oduvek su organizovani pod velikom euforijom. Nekada organizovani samo od strane visokog staleža, koji je jedini mogao da priušti organizaciju događaja, danas dostupni svakoj osobi koja ima potrebu da obeleži svoj poseban dan. Iskustveno, organizatori događaja susreću se sa klijentima koji imaju jasnu viziju svog događaja, pa u skladu sa tim, samo upotpunjuju ideje i realizuju želje klijenata. Organizatori događaja imaju nešto veći izazov kada dobiju upite od strane klijenata koji nisu sigurni kakav bi događaj želeli organizovati.

Šta čini organizaciju dogadjaja?

Kada ste napravili prvi korak i kontaktirali nas, odradili ste pola posla. Na putu ste ka realizaciji, kada ste nam predočili koju vrstu korporativnog događaja želite organizovati.   Bez obzira da li pokrećete sopstveni biznis ili organizujete jubilej svoje kompanije, podrazumevaju se slični elementi i razlikuju ih nijanse. Sve stavke možemo organizovati zajedno, a možete nam sve prepustiti.

Organizacija i dekoracija se odnose na:

Prvi i najozbiljniji korak svakako je organizovan prostor. U skladu sa Vašim zahtevima, Provansa Dekor Centar, potrudiće se da zadovolji kriterijume kompanije, ukoliko je neopohodno dekorisati prostor i dati tematsku notu Vašem događaju.