About us

Ko smo mi?

Brend Provansa Dekor predstavlja sinonim za uspešno i odživo poslovanje koje potiče jos od 2014g i svoju prvu cvećaru otvara na Žarkovu. 


Od tog trenutka naše snove pretvaramo u stvarnost. 

Uz prisustvo svetskih trendova cvećarstva otvaramo našu drugu cvećaru na Novom Beogradu, a  ubrzo posle i na Voždovcu u prostoru od preko 300m2.

Naše opremljene radnje sa eksluzivnim ponudama cveća i cvetnih aranžmana i pristupačnim cenama za svačiji ukus čine nas prepoznatljivim i posebnim.

Tim Provansa Dekor Centra čine profesionalci u svom poslu (cvećari, aranžeri, dekorateri, baštovani, inženjeri, fotografi, pejzažne arhitekte) koji su mladi inovatni i kreativni ljudi. Naša misija je da rastemo stvarajući okruženje u kojem se ostvaruju lični i timski potencijali, uz optimalno upravljanje i odgovorno ponašanje, a vizija je da  stvaramo vrednost kroz razvoj ljudi, poslovanja i društva u celini.

Vođeni istom premisom i životnom devizom- svi za jednog jedan za sve.

Osim cveća i cvetnih aranžmana u asortimanu imamo savršen dekor za Vaš dom, asortiman pića, čokolada, knjiga i proizvoda domaćih i svetskih brendova.

Naše Online cvećare nas čine dostupnim u svakom trenutku, gde god Vi bili, mi smo tu za Vas.

Zahvaljujući Vama, mi smo ti koji žele da napreduju, razvijaju se i usavršavaju.

Vaše želje pretvaramo u stvarnost!

Naš tim

Aleksa Spasić

Transport i dostava

Brankica Milovčević

Floral Designer

Suzana Tomić

Floral Designer

Nevena Stojković

dipl.inž.peiž.arh.

Gorana Šarenac

Master Floral Designer

 Dekoracija venčanja, Uređenje zelenih površina, Organizacija događaja, Event Centar, Dekor Centar, Event Dekor, i još mnogo toga… Naš dizajnerski tim će sarađivati sa vama kako bi vaše želje i očekivanja pretvorili u spektakularni događaj. Nudimo vam opcije dizajna i dekora, uključujući naš luksuzni inventar vrhunske proizvodnje, kako bismo sa vama i za vas kreirali personalizovani događaj.

101 Ruža u koferu - Dostava cveća Beograd - Provansa Dekor

Flower arrangements and unique gifts

Not one, but three florists at adress:
-Jurija Gagarina 27g/49

-Ace Joksimovića 2b

- Corner of Vojislav Ilic and Strumicka streets

U njima možete pronaći buket, aranžman ili saksijsko cveće koje trajno ulepšava ambijent. Uvek veliki izbor!

If you have an idea, we'll try to realize it exactly as you imagined. You also have the full attention and disposition of our workers until we get the perfect product!

101 Ruža u koferu - Dostava cveća - Provansa Dekor

Interior design of the yard and garden

U svom timu, Provensa Decor Center okuplja stručnjake koji će na najbolji način raditi na uređenju i održavanju vaših zelenih površina… 

Testimonials