Cveće.Dekor.Stil

Beograd – Provansa

Potrebna vam je dostava cveća u Beogradu? Ne brinite! Cveće koje odaberete može biti na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku, bilo gde u Beogradu, i to 24 sata dnevno. Platite na vama najlakši način: u nekoj od naših radnji, pouzećem, PayPal-om ili bilo kojom aplikacijom iz banke.

Izdvajamo

Naša preporuka su luksuzni cvetni aranžmani koji će nadmašiti sve druge poklone, zauvek romantična i neprevaziđena 101 ruža, kao i najrazličitiji buketi kojima pokazujete ljubav, odanost ili prijateljstvo.

01. Dobar dan, interesuje me da li radite dostavu cveća?

Dobar dan, da radimo dostavu cveća.

02. Ok, da li imate taj aranžman i možete li dostaviti danas u 18h na "Vračar"?

Sve u našoj cvećari je dostupno uvek i možemo dostaviti za sat vremena istog dana!

101 RUŽA
Provansa Beograd

 

Romantična 101 ruža je možda čak i najlepši buket, čijim poručivanjem nikada nećete pogrešiti i kojim ćete pokazati koliko vam voljena osoba znači. Izaberite boju, a ostalo prepustite nama.


Cveće u kutiji
Provansa Beograd

 

Izaberite cveće u kutiji o kome će se sigurno pričati. Imamo veliki izbor odmah dostupnih box aranžmana, koji kod vama drage osobe mogu biti u roku od sat vremena. Za sve izmene po vašoj želji ne oklevajte da nas kontaktirate.

Luxuzni aranžmani
Provansa Beograd

 

Naši luksuzni cvetni aranžmani, osim lepo dekorisanog cveća, mogu sadržati i piće, slatkiše, voće, plišane igračke, kao i sve ono za šta sigurno znate da će obradovati osobu kojoj ih poklanjate. Pustite mašti na volju. Ostvarićemo što zamislite.


Buketi
Provansa Beograd

 

Buket cveća je uvek dobar izbor kada niste sigurni šta da poklonite. Izaberite omiljeni iz naše bogate onlajn prodavnice ili na licu mesta u cvećari opišite kako želite da vaš buket iz snova izgleda. Pomoći ćemo vam da njime, uz pomoć govora cveća, prenesete baš onu poruku koju želite.

Cvecara Beograd Provansa - repromaterijal

Repromaterijal

Ako želite da vaša cvećara ili prodavnica poklona bude moderna i prepoznatljiva pogledate našu ponudu. Imamo više od 1500 uvek dostupnih artikala za dekoraciju cvetnih aranžmana i pakovanje poklona, a robu šaljemo bilo gde u Srbiju u roku od 24h.